Innovatieve transportoplossingen. Technisch steeds weer een stap verder. Maatwerk voor onze klanten. Dat is ons doel. Jarenlange ervaring, technisch inzicht, weten wat de markt vraagt en grote betrokkenheid. Kwaliteiten waarmee De Rooy een positie als Europees marktleider heeft verworven.

We hebben ons sterk ontwikkeld en groeiden door de jaren uit tot een multinationale marktspeler met een zeer duidelijk omschreven expertise: transport op maat. Om ervoor te zorgen dat voertuigen fabrieksnieuw, overal en op tijd hun bestemming door heel Europa en zelfs daarbuiten bereiken.

Klant voorop

Klanttevredenheid, daar gaat het om bij De Rooy. Dat geldt ook voor partnership. Geen kortlopende investeringen, maar langdurige relaties. We zijn dan ook trots te mogen werken voor toonaangevende bedrijven over de hele wereld. De Rooy is van oorsprong een Brabants

familiebedrijf, opgericht in 1923. Slagvaardig, met een gemoedelijke sfeer en informele cultuur. Met betrokken en enthousiaste medewerkers die zich met De Rooy kunnen identificeren. Inmiddels hebben we vestigingen in geheel Europa. 

Gedreven organisatie

De unieke positie van De Rooy is te danken aan onze voortdurende inspanningen op het gebied van research en development. Een team van vakmensen spant zich continu in voor de beste oplossing.

We werken aan vernieuwende transportmethodes, in eigen beheer en op maat ontwikkeld en gebouwd. Want continue veranderingen in de markt vragen om snel kunnen schakelen. Zo kunnen we onze opdrachtgevers maximaal bedienen met de meest efficiënte vervoersoplossingen. Ons uitgebreide netwerk, eigen transport hubs en planningsafdeling dragen hieraan bij.