Continue veranderingen in de markt vragen telkens weer om nieuwe transportoplossingen. De kleinste verandering kan al invloed hebben op het aantal voertuigen dat we per transporteur kunnen laden. Om onze opdrachtgevers maximaal te kunnen bedienen, is snel kunnen schakelen erg belangrijk. De Rooy begrijpt dit. Daarom hebben we een eigen garage en constructiewerkplaats. Een plek waar nieuwe type transportmethodes worden ontwikkeld en bestaande kunnen worden aangepast. Daarnaast voert de garage ook reparaties uit aan eigen trucks en trailers.

Maximaal resultaat

Omdat we in eigen beheer werken, kunnen we snel en slagvaardig opereren. Onze uitdaging; telkens het technisch maximaal haalbare realiseren. Onze prestaties in de DAKAR zijn hier het sprekende bewijs van.

Functies

In de garage, de constructiewerkplaats van De Rooy, zijn verschillende typen monteurs werkzaam. Zo houdt een Monteur Bedrijfswagens zich bezig met reparaties aan chassis en componenten, hydrauliek, pneumatiek en elektra. Constructiemonteurs daarentegen werken enkel aan chassis en opbouw. Namelijk het lassen, construeren, repareren en assembleren ervan. Tenslotte houdt de Monteur Schade Werkplaats zich bezig met algeheel schadeherstel van de opbouw en carrosserie.

Research en development

De unieke positie van De Rooy is te danken aan onze voortdurende inspanningen op het gebied van research en development, één van onze hoofdactiviteiten. Een team van vakmensen spant zich continu in voor de beste oplossingen. Komt met vernieuwende transportmethodes, in eigen beheer en op maat ontwikkeld en gebouwd. Voor klanten van De Rooy een garantie voor kwalitatief goed materieel. Een belangrijke reden waarom toonaangevende bedrijven ons telkens opnieuw weten te vinden