Werken bij De Rooy betekent elke dag met passie werken aan beter transport. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar professionele en toegewijde vakmensen. Mensen die de kwaliteit van het bedrijf ondersteunen en borgen. Goed menselijk werkkapitaal is immers onmisbaar. Professionele krachten zijn de motor van onze organisatie.

Heb je een interessante vacature gezien, dan is solliciteren erg eenvoudig. Stuur een mail, neem telefonisch contact met ons op of solliciteer hier direct op één van onze vacatures. De vervolgstappen leggen we je kort en bondig uit in onze sollicitatieprocedure

Kom je bij ons werken als chauffeur, dan begin je met een intensief opleidingstraject van twee weken bij De Rooy Academy. Bij een positief resultaat feliciteren we je en ga je daadwerkelijk aan de slag.

Samen met je collega’s werk je dagelijks aan innovatieve transportoplossingen. Voor klanten in heel Europa en daarbuiten. We verzorgen niet alleen de opslag en het vervoer van trucks en tractoren, maar ook andere voertuigen binnen de sector ‘high en heavy’.

Als chauffeur ben je vaak onderweg, maar je hebt ook weleens contact met collega’s op kantoor. Daarnaast hebben we een eigen garage. Een plek waar we nieuwe transportmethodes ontwikkelen en bestaande aanpassen. Zo kunnen we onze opdrachtgevers maximaal blijven bedienen.

Ben je bij ons in dienst en enthousiast over je baan? Werf dan zelf een nieuwe collega-vrachtwagenchauffeur en wij belonen je met een bonus in de vorm van een geldbedrag.