Je hebt een vacature gezien die je aanspreekt en bent van plan te solliciteren. Maar hoe gaat die procedure in zijn werk? Lees het hieronder in de stappen van De Rooy.

 1. Je kunt op verschillende manieren solliciteren. Zo kun je direct reageren op een vacature via het vacatureoverzicht. Maar je kunt je CV ook mailen naar jobs@derooy.com. Heb je nog wat vragen of wil je meer informatie? Bel ons dan gerust.
   
 2. Binnen 3 werkdagen neemt een medewerker telefonisch contact met je op. Om wat extra informatie bij je op te vragen of je direct uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. Is dit gezien de afstand niet mogelijk, dan zal er een telefonisch sollicitatiegesprek plaatsvinden.
   
 3. Tijdens het sollicitatiegesprek stelt een medewerker je vragen over onze organisatie. Waarom je bij ons wilt werken bijvoorbeeld. En waarom je denkt dat we juist jou moeten aannemen. Natuurlijk krijg je zelf ook ruimte om je vragen te stellen.
   
 4. Solliciteer je voor de functie van vrachtwagenchauffeur? Dan leg je eerst een rijtest af en beoordelen we je rijvaardigheden. Bij een voldoende ga je door naar de vijfde en laatste stap. Je bent er bijna!
   
 5. Zijn zowel jij als wij tevreden? Dan doen we je een voorstel. Ga je akkoord, dan feliciteren we je met je nieuwe baan bij ons mooie transportbedrijf en spreken we af wanneer je eerste werkdag zal zijn.